Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

Suksessfullt oppdrag av tårnagentene!

Jofrid M. Aarsland, jan.-20  

43 tredjeklassinger var på torsdag i forrige uke samlet i Bakkebø kirke på et mystisk oppdrag. Her måtte de først registrere seg med fingeravtrykk og si det hemmelige passordet, før de kunne finne en spiselig skatt, og ta plass i benkeradene. Etter litt bli kjent-leker, var det tid for å løse mysterier! Her ble de delt inn i grupper, der alle agentene måtte rundt i hele kirka for å lete etter løsningsord. Jakten gikk helt fra kjelleren til kirketårnet, og selv om noen syntes det til tider kunne være litt skummelt, ble alle oppdragene utført i beste agentstil. Løsningsordene lagde til slutt setningen: «Guds rike er som en skatt».  

tårnagenter2.jpg

tårnagenter11.jpg

Etter oppdragene, var det gudstjenesteverksted, der agentene øvde på forskjellige oppgaver til gudstjenesten på søndag.  

Helt til slutt ble det servert agentpizza, som alle sultne tårnagenter kastet seg over, før de reiste hjem med forhåpentligvis mange kjekke minner fra kvelden. 

Gudstjenesten på søndagen startet med at kirka ble mørklagt, og lyden av kirkeklokker lød i mørket. Så sprang en gjeng agenter med lommelykter nedover midtgangen i kirka til sangen «Himmel over livet». Det ble også vist en film fra torsdagen, der vi så agentene ute på oppdrag, med forstørrelsesglass og lommelykt.  

Tårnagentene deltok på ulike grupper som bidro i gudstjenesten. Noen sang, noen delte ut nattverd eller hjalp til i bønnevandring. Ei gruppe hadde dramastykke, og noen leste en tekst og ba bønner. Under bønnevandringen var det mulighet for å tenne lys, skrive bønner, legge en mannablomst i døpefonten, ta med seg en perle, og se i speilet på det fineste Gud har skapt.   

Takk til alle barn og frivillige som var med og gjorde tårnagentopplegget så bra!