Konfirmantleir på Ognatun

Kateket Christiane Krahner, nov.-19

Lørdag 16. november gikk bussene med 82 konfirmanter som hadde valgt leir med overnatting til Ogna. Litt nervøsitet og tanker om vi hadde tatt hensyn til alt fulgte med, siden det var for første gang at vi reiste med hele kullet. Med på turen var 11 voksne ledere både frivillige og ansatte.

Da vi ankom på Ognatun var det ikke noe tid til nervøse tanker lenger. Rommene ble beslaglagt og programmet for helgen ble satt i gang. Undervisning, videoproduksjon, leker, mat, kiosk og innøving av lysmessen - som skal framføres i desember. Av og til tok vi oss en pause for å lufte oss på de fantastiske uteområdene og for å være litt i spisesalen. Her ventet en del kulinariske kosteligheter som Taco og sjokolademousse eller herlig grøt. Timene gikk utrolig fort. Plutselig var det søndag, og kl. 14:00 stod bussene klar til avreise.

leir 1.jpg

leir 2.jpg

leir 3.jpg

Tusen takk til alle konfirmantene og våre flinke ledere som bidro til trivsel og god stemning. De som hadde valgt leir uten overnatting ble samlet allerede to uker før i menighetssenteret i byen. Det ble to veldig koselige dager der også.