Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

Sommerkirken

Karen Johanne Hansen, juli-19

Egersund kirke er åpen på dagtid i hele juli, hver dag unntatt tirsdager. Antall besøkende fra tidligere år, viser at dette er viktig tiltak for turister og andre som ønsker å komme inn for å se kirken, motta informasjon, eller bare sitte i fred og ro. 

Samtidig er det Musikkstund i kirken hver mandag, onsdag og fredag i juli, - en halvtimes konsert midt på dagen. Arrangementet har blitt veldig populært og trekker til seg et stort publikum. Konsertene er gratis, men det vil være anledning til å gi en gave ved utgangen.

Så kommer Svartehavets Don Kossak kor tilbake til Egersund. De har gjestet kirken før og beskriver seg selv som: De dypeste basser i harmoni med krystallklare tenorer. Magiske russiske klanger – sakral musikk og folkeviser. Konserten holdes førstkommende tirsdag kveld og er vel verdt et besøk.                                  

Førstkommende søndag holdes gudstjenesten i Mong. Etter gudstjenesten tennes en felles grill, der en kan tilberede medbrakt grillmat. Vel møtt til å feire gudstjeneste i naturskjønne omgivelser!

dsc_0002.jpg

 

.