Jorden rundt på én dag!

Trine Longfjeld Sætrevik, mai-19

Er det mulig da? Ja, på mandag kan du som fyller 8 år i år bli med på en reise jorden rundt i Eigerøy arbeidskirke!

«Eigerøy Airlines» sine piloter er klar for avreise, og håper på mange passasjerer! Med avgang i Eigerøy arbeidskirke, skal deltakerne få bli med på en reise jorden rundt: Fra Europa til Afrika, Sør-Amerika og Asia.

På veien skal vi besøke spennende mennesker i ulike land. Kanskje vi kan lære litt om landets kultur, religion og situasjon også? Hadde det ikke vært kjekt å lære å spille på afrikanske trommer i Kenya, spille fotball i Brasil, lære origami i Japan og smake på spennende mat i Nepal? I tillegg skal vi lære litt om hva misjon er, og hva det vil si å misjonere. Ryktene sier at vi skal treffe en interessant mann i Roma, som kan fortelle oss mer om det!

Alt du trenger å pakke med deg er et syltetøyglass. I Nepal får vi nemlig et oppdrag – å lage noe til inntekt for sykehuset i Okhaldhunga, et av misjonsprosjektene som Eigerøy menighet støtter. Dette må jo bare bli en spennende og innholdsrik reise! For mer info om opplegget sjekk ut våre nettsider: eigeroykirke.no.

uke 19.jpg

Trosopplærer Trine er klar for avgang allerede mandag. Hun håper at mange 8-åringer vil bli med jorden rundt! Det blir noen mellomlandinger på reisen. Kanskje vi får oppleve litt salsamusikk i Mexico?