Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

«En plass å henge»

Trine L. Sætrevik, jan.-19

Det myldrer av liv på fredagskveldene i Eigerøy Arbeidskirke. Her er tilbud for både tweens og ungdom! 

Det er kjekt å se at kirken kan være en plass og møtes også for tweens og ungdom! Fredagskoz (5.-7.trinn) og Kvelds (fra 8.trinn til 19 år) er Arbeidskirkas fredagstilbud i oddetallsuker. Med et variert program og et bygg med mange muligheter, er målet å skape en plass hvor deltakerne bygger vennskap, får gode opplevelser og deltar aktivt. Vi er flere voksne som ønsker å legge til rette for kjekke kvelder og som er opptatt av å se den enkelte! 

På Fredagskoz legges mobilen i mobilboksen, og den ser ikke ut til å være et savn. Med alt fra baking til spill, biljard, konkurranser, spa, formingsaktiviteter, kiosk og mer, er stemningen god og tiden flyr! Vi er også veldig glad for å kunne ha et godt samarbeid med EIGER som ofte er innom og har fotball i aktivitetshallen. Det er godt å se hvordan deltakerne trives og kan utfolde seg med det de har lyst til! 

bollebaking1.jpg

forming.jpg

Etterpå er det ungdommenes tur til «å henge». Praten går godt over en god kvelds! Bordtennisturnering, escaperoom, paintball, kanonball, bibelsmugling og kahoot er noe av det som ser ut til å slå godt an! Ungdomstilbudet «Kvelds» ble opprettet i 2017, av en god gjeng med unge voksne som ønsker å sette av tid til ungdommer. Målet er å skape et sted hvor ungdommene kan trives, prate og oppleve at kirken også er et sted å henge med venner. Kom gjerne og sjekk ut tilbudet! 

paintball1.jpg

Vil du vite mer? Følg oss på Facebook og snap! 

 

.