Lys Våken - overnatting i arbeidskirka!

Lys Våken er et spennende arrangement for alle 6-klassinger, og foregår i hele Norge natt til 1. søndag i advent. Kom og bli med på overnatting i kirka! Lys Våken handler om at vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv. Sammen skal vi markere at adventstiden starter og feire at det nye kirkeåret er i gang!

Dette døgnet skal du få være med på et variert program, med leker, aktiviteter, forberedelse til gudstjeneste, god mat og mye sosialt! Når kvelden kommer overnatter vi i kirka, og søndag morgen er venner og familie invitert til Lys Våken- gudstjeneste!

nov.jpg

OBS! Endelig påmelding innen torsdag 29/11! Klikk på linken for å melde deg på. Lurer dere på noe eller har behov for tilrettelegging ta kontakt med oss på kirkekontoret, 51 46 33 30 eller direkte til trosopplærer Astri S. Haug, ash@ekf.no/408 21 782.

Kjære foresatte! Vi trenger voksne som kan hjelpe til med praktiske oppgaver og gå nattevakt. Om du har anledning til å hjelpe oss, melder du deg samtidig som 11-åringen din påmeldes.

PROGRAM FOR HELGEN

Lørdag 1. desember

Kl. 17:00 - Oppmøte, registrering og utdeling av t-skjorter.

Kl. 17:15 - Lys Våken-samling (vi blir kjent med hverandre).

Kl. 18:00 - Ulike aktiviteter- alle velger en aktivitet hver: Aktivitetshall/forming/baking og matlaging.

Kl. 19:30 - Kveldsmat: Taco.

Kl. 20:30 - Gudstjenesteverksted (velg deg en gruppe ved påmelding): Dans, drama, film, praktisk, bønn, sanggruppe.

Kl. 21:30 - Pause.

Kl. 22:00 - Adventsfeiring og fest som avsluttes med is, saft og frukt.

Kl. 23:00 - Leggetid (vi rigger oss til i kirkerommet).

Kl. 00:00 - Lysene slukkes – sovetid.

Søndag 1. desember

Kl. 08:00 - Vekking og rydding.

Kl. 09:00 - Frokost.

Kl. 09:30 - Vi forbereder gudstjenesten.

Kl. 11:00 - Lys Våken-gudstjeneste og kirkekaffe for hele familien! 6. klassingene deltar. Inviter med venner og familie. Her blir det god stemning!