Hvorfor går du til gudstjeneste?

Kari Johanne Melhus, feb.-17

agnes jorunn - crop.jpgPå søndag traff menighetsbladet Agnes Jorunn Hetland Storhaug på gudstjeneste i Helleland Kirke. Vi stilte Agnes Jorunn noen spørsmål rundt det å gå på gudstjeneste.

- Jeg går på gudstjeneste fordi jeg synes det er godt å samles sammen med andre som tror på Jesus, og fordi vi får lov til å samles.

Hva er det du liker best med gudstjenestene?

- Det å få lov til å være sammen i bønnene, og alle de flotte salmene vi har. Jeg liker veldig godt at vi har en egen bønnekrukke, hvor vi kan legge oppi en lapp med noe vi vil skal være med i bønnen. Og så er det jo flott å høre fra bibelen.

Er gudstjenestene noen ganger vanskelige å forstå?

- Nei, gudstjenestene er ikke så vanskelig å forstå, men det er ting i bibelen som kan være det.

Mange kristne går ikke til gudstjeneste. Hva tror du kan være grunnen til det?

- Mange har det travelt, og er opptatt med mange ting. Det kan jo også være vanskelig å komme til kirken for første gang til en vanlig gudstjeneste.

Har du noen som du vil oppfordre til å komme på gudstjeneste?

- Vil oppfordre alle som tror på Gud, eller som ønsker å bli kjent med Ham, til å gå på gudstjeneste.

Menighetsbladet takker Agnes Jorunn så mye for praten.