Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

Hopp og sprett for barn, helsprøe konkurranser for ungdom

Tor Erling Sætrevik

Barn vil hoppe og danse. Ungdom vil henge sammen, og noen vil kanskje ofre svette og tårer i helsprøe konkurranser. På fellesmøtene 2016 i Egersund Arena skal mennesker i alle aldre få være med på det de har lyst til, kveld etter kveld.

For å få til dette på best mulig måte, arrangeres det egne barne-/tweens-møter parallelt med de ordinære møtene, og ungdomsmøter litt senere på kveldene.

Fredag og lørdag kveld møtes ungdommene til god lovsang, inspirerende taler, heftige konkurranser i "Huskestue", quiz, andre overraskelser samt god tid til å henge sammen med fine folk resten av kvelden. Ungdommene inviteres også til en aldri så liten konsert med Sui Lian etter ungdomsmøtet på lørdag. Han er skikkelig dyktig!

På barne-/tweens-møter får ungene hoppe, danse, synge, leke og kose seg i gymsalen. De får høre mye spennende fra Føbe Elise Edvardsen, som er kjempegod til å snakke med barn. Det blir også besøk av Vikeså SoulChildren, fredag kveld. Hver kveld blir det noe godt å tygge i. Her er det virkelig mye å glede seg til!

Hele familien er også hjertelig velkommen til alle-sammen-gudstjeneste, søndag formiddag. Den er spesielt tilrettelagt for at mennesker i alle aldersgrupper skal trives godt.

Fellesmøtene har virkelig noe for hele familien. Så hva venter du på? Ta turen til Egersund Arena, nå i helga! Finn mer info på Facebook-eventen «Kristne fellesmøter i Egersund 2016».

siu lian.jpg 

KONSERT: Sui Lian med band holder konsert lørdag kveld. Foto: privat

 

.