Eigersund Kirkelige Fellesråd

Hovedside

Aktuelle linker

Aktiviteter

Fellesmøtene 2014

Svein Anton Hansen 

Fellesmøter – ikke bare for de grå hår


Årets fellesmøter hadde et sprekt program som også traff barn og ungdom.
 

I mange kirker og bedehus dominerer de grå hår. Og takk og lov for at de kommer!
På fellesmøtene de to siste årene har møter og aktiviteter for barn og ungdommer blitt prioritert. Eget tweensopplegg alle tre kveldene og ungdomsmøter fredag og lørdag.

Da Menighetsbladet stakk innom tweensopplegget var oppvarmingen til møtet bokstavelig godt i gang. – Strekk armer, løft bena! Møtelederne fikk liv og bevegelse i alle barna. Med Føbe Edvardsen sin evne til å gjøre bibelfortellingene levende, vil fellesmøtene leve lenge i barna. 

barnemorro1.jpg

Tøy og strekk på tweensmøte. Alf Georg Østebrøt og Astrid Egebakken. 
Foto: Svein Anton Hansen
 

Her er det fest og glede!

Tenåringene sine to samlinger var også fulle av liv. Forsangere og musikere fra INTRO og Vårs Ungdomsforening i Misjonshuset ledet sangen hver sin kveld. Etter møte med andakt og sang var det tid for aktiviteter. Å springe på en oppblåsbar hinderløype med strikk rundt magen ble en populær aktivitet. Gelespising med sugerør og å spise gullerot i blinde slo også godt an. I Okka Talenta kunne vi oppleve gutter danse til ”Svanesjøen”, akkompagnert av tre ungdommer på blokkfløyte. Men det var ”Forelska i læreren” med Big Boys som stakk av med seieren. Sunn og positiv livsutfoldelse sammen med kristen sang og forkynnelse gjør at ungdommer i alderen 14-25 år kommer på fellesmøtene. 

Se bilder fra fellesmøtene.

Frimodig tro

Årets taler, Svein Granerud talte om frimodig tro i møte med Gud, andre mennesker og framtiden. – Mine tider er i Guds hånd, slik David sier det i Salme 31. Vi har fått beskjed fra Himmelens overkommando om at seieren er vunnet i Jesus Kristus. Som kristen kan jeg få hvile i Guds blikk. Han ser deg og meg helt hjem! Dette var noe av hva Svein Granerud formidlet til forsamlingen. 

 
vårkomp1.jpg

Sangere og komp fra Vårs Ungdomsforening. Fra v. Tomas Midbrød (slagverk), Marie Hansen, Fredrik Kydland (bass), Ingrid Hansen, Sveinung Tengesdal (gitar) og Martin Mossige (synth). Foto: Thale Haneferd


Se video om Fellesmøtene 

Program:

Fredag 14.februar:
- kl 18.00: tweens
- kl 18.00: voksenmøte
- kl 20.00: ungdomsmøte

Lørdag 15.februar:
- kl 18.00: tweens
- kl 18.00: voksenmøte
- kl 20.00: ungdomsmøte 

Søndag 16.februar:
- kl 11.00: Soul Church
- kl 18.00: tweens
- kl 18.00: voksenmøte

Bønnemøte i Solstua 45 minutter før hvert voksenmøte

Les mer om fellesmøtene

Talere:

svein granerud.jpg

Voksenmøter - Svein Granerud

føbe edvardsen.jpg

Tweens - Føbe Elise Edvardsen 


Se bilder fra Fellesmøtene 2013

Se bilder fra Fellesmøtene 2012

 
 

.