Velkommen til Egersund, Eigerøy og Helleland menigheteralle kirker.jpg

kolofon 2019 crop.jpg

Jorden rundt på én dag!

Er det mulig da? Ja, på mandag kan du som fyller 8 år i år bli med på en reise jorden rundt i Eigerøy arbeidskirke!

Gullkonfirmanter

Det er alltid like kjekt å ønske GULL-konfirmantene velkomne tilbake til gudstjeneste i kirka men påfølgende middag på Grand Hotel. Også denne gangen ble det et godt møte, med mange gode minner delt.

Søndagstanker – Åndens frukt er overbærenhet

I dag har vi kommet til den fjerde av Åndens frukt – overbærenhet. Utgangspunkt er følgende sitat fra bibelen:

Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, ydmykhet og selvbeherskelse. (Gal 5,22)

Konfirmasjonsdag på Helleland

Vi gleder oss stort over de fem flotte ungdommene som skal konfirmeres på søndag i Helleland kirke. Gratulerer med dagen til konfirmanter og familie!

Menighetsrådsvalget 2019

Valgliste for Egersund menighetsråd er klar, men menigheten trenger flere kandidater til menighetsrådsvalget. Supplerende nominasjon er aktuelt, siden nominasjonskomiteen ikke har lyktes med å fremskaffe nok kandidater.